Za partnerje

Založba Forum Media s ponosom nosi status dolgoletnega in priznanega ponudnika strokovnih rešitev na področju okoljske problematike. Septembra 2008 smo izdali praktičen priročnik z zgoščenko Učinkovito ravnanje z odpadki in emisijami, ki ga uporablja več kot 1000 odgovornih oseb za ravnanje z odpadki v podjetjih in ustanovah. Znan je po nazornih predstavitvah okoljskih uredb in nazornih preglednicah, po številnih praktičnih primerih in vzorcih za takojšnjo uporabo na zgoščenki. Vsako leto organiziramo vsaj 10 izobraževalnih dogodkov s povprečno 30 udeleženci na dogodek. Vrh teh dogodkov je že tradicionalna konferenca OKOLJE IN ODPADKI z okroglo mizo na določeno aktualno temo in povzetkom predavanj v zborniku. Septembra 2012 smo začeli izvajati novi izobraževalni program Strokovnjak za ravnanje z odpadki, ki ga trenutno izvajamo že petič. Skupaj se ga je udeležilo več kot 100 udeležencev. Vsak mesec pripravljamo brezplačen mesečnik Varnost-zdravje-okolje, ki ga uporablja več kot 4500 naročnikov. Naročnikom priročnika in udeležencem naših seminarjev nudimo brezplačno svetovanje. Z zadovoljstvom ugotavljamo, da nam glede rešitev na okoljska vprašanja zaupa vse več odgovornih oseb za ravnaje z odpadki v podjetjih in ustanovah, ki se redno udeležujejo naših dogodkov, prebirajo naše publikacije in nam pošiljajo vprašanja. Močno se zavedamo pomena odgovornega in gospodarnega ravnanja z odpadki. Naše poslanstvo je, da organizacijam pomagamo sooblikovati rešitve pri njihovem pravilnem in učinkovitem ravnanju z odpadki. Zato bomo tudi vnaprej zagotavljali povezavo med strokovnjaki, ki na osnovi izkušenj rešitve poznajo, ter organizacijami, ki jim take rešitve pomenijo bistven prihranek časa in denarja. Kaj pridobijo naši pokrovitelji?
  • promocijo na več tisoč ciljnih e-naslovov;
  • možnost osebne predstavitve na dogodku ali možnost vlaganja promocijskega materiala v gradivo za udeležence;
  • promocijo preko spletne strani www.forum-akademija.si, ki jo mesečno obišče več tisoč ciljnih oseb (direktorjev, odgovornih oseb za ekologijo in ravnanje z odpadki, vodij posameznih oddelkov…) ;
  • promocijo na portalu www.okolje.eu.
Za več informacij pokličite na telefonsko številko 02/250 18 00, pišite na okolje@zfm.si ali pa uporabite spodnji obrazec.  

Vaše ime in priimek (obvezno)

Vaš E-naslov (obvezno)

Vaše podjetje

Vaša telefonska številka

Zadeva

Vaše vprašanje